Od nové pracovní pozice
vás dělí jen pár kroků

IT Technik

  • Zlínský kraj
  • Dohodou
  • Plný úvazek
  • Angličtina (B1)

Hledáte pracovní příležitost v dynamickém a perspektivním prostředí, kde budete mít na starosti komplexní péči o koncové uživatele, správu hardwaru a instalaci softwaru? Připojte se k týmu našeho klienta jako IT Technik v renomované společnosti ve Valašském Meziříčí, a využijte šanci profesně růst a rozvíjet své technické dovednosti.

O čem to celé je?

V rámci této pozice budete mít na starosti široké spektrum aktivit, které zahrnují nejen kompletní péči o koncové uživatele a instalaci software, ale také správu hardware a přípravu a zprovoznění datové kabeláže.

 

Budete zodpovědní za příjem a zavádění nového IT vybavení do evidence IT majetku a poskytovat 1st level support při řešení incidentů, což vyžaduje rychlé a efektivní řešení problémů.

 

Vaším úkolem bude také budování znalostní databáze, která pomůže celé společnosti lépe a efektivněji využívat IT zdroje a nástroje.

 

Máte-li technické myšlení, proaktivní přístup a schopnost pracovat samostatně, je tato pozice ideální příležitostí pro Vás! Spolu s námi budete mít možnost zúročit svou praxi minimálně 6 měsíců v IT oddělení velkých společností a také své zkušenosti s podporou koncových uživatelů a s programováním.

 

Pokud zvládáte angličtinu na středně pokročilé úrovni a máte Řidičský průkaz skupiny B, bude to pro Vás výhodou. Různorodá práce v perspektivní zahraniční firmě a pružná pracovní doba jsou jen některé z výhod, které tato pozice nabízí.

Koho hledáme?

SŠ s IT zaměřením

 

Praxe alespoň 6 měsíců (např. na brigádě v oddělení IT v nadnárodní organizaci)

 

Technické myšlení, proaktivita, samostatnost

 

Zkušenost s podporou koncových uživatelů

 

AJ středně pokročilá

 

Řidičský průkaz skupiny B výhodou

 

Schopnost automatizace práce výhodou (např. pomocí skriptů)

 

Zkušenosti s programováním výhodou

Proč je tato pozice atraktivní?

Různorodá práce v perspektivní zahraniční firmě

 

Pružná pracovní doba

 

Dovolená 5 týdnů

 

Další zaměstnanecké benefity (příspěvek na penzijní připojištění, benefitový systém Cafeterie, roční bonus, firemní stravování s příspěvkem zaměstnavatele, poukázky Flexi Pass, firemní akce, příspěvky na dětské tábory, zvýhodněné mobilní tarify, slevy na elektro…)

Kontakt k pozici

Darina Bogdanovićova
+420 777 556 584

Zní to zajímavě?

Vyplňte formulář níže a náš recruiter se vám ozve a probere s vámi bližší informace o této pozici.

(volitelně)
Chcete se ujistit, že vám neunikne žádná nabídka?