Od nové pracovní pozice
vás dělí jen pár kroků

Vývojový inženýr nářadí

  • Ústecký kraj
  • Dohodou
  • Plný úvazek
  • Angličtina (B1)

Pokud hledáte příležitost pracovat na špičkových projektech v oblasti vstřikovacích enkapsulačních forem a jednoúčelových strojů a rádi byste se podíleli na zavádění nových technologií, máme pro vás skvělou příležitost stát se součástí našeho týmu jako Vývojový inženýr nářadí.

O čem to celé je?

Na této pozici budete spolupracovat s týmem při tvorbě a definici konceptu vstřikovacích enkapsulačních forem a jednoúčelových strojů dle požadavků zákazníka, designu a výrobního procesu finálního výrobku. 

Budete vytvářet zadávací technickou dokumentaci pro výrobu nového nářadí, která je následně zajištěna výrobními dodavateli, a systematicky dohlížet, vést a řídit projekty návrhu konstrukce a následné výroby nářadí v souladu s časovým plánem projektu. 

K vaší náplni práce bude patřit organizace technických a kontrolních meetingů s dodavateli, vytváření zápisů, vedení akčních plánů a řešení neshod, validace dokončeného nového nářadí či kontrola a validace provedených úprav na stávajícím nářadí za použití již zavedených kontrolních metod a analýz. 

Dalšími úkoly bude zavedení nářadí do procesu sériové výroby, zajištění procesu jeho předání do závodové údržby, příprava cenových podkladů pro nové vstřikovací formy a jednoúčelové stroje, podpora prováděného servisu nářadí a poskytování technické podpory ostatním oddělením při řešení technických problémů na stávajících sériových projektech. 

Budete spravovat závaznou technickou dokumentaci k nářadí, zohledňovat provedené opravy a úpravy, vést historii změn v databázi CAD dat a dennodenně komunikovat s kolegy ze závodů a divize o konceptech vstřikovacích forem a jednoúčelových strojů. 

Stanete se také členem projektového týmu se zodpovědností za vstřikovací formy a jednoúčelové kompletační stroje a zařízení, aktivně se podílet na procesu zavádění, modifikace nebo transferu výrobku v požadované kvalitě, ceně a čase a účastnit se na zákaznických auditech.

Koho hledáme?

- vysokoškolské vzdělání technického směru se zaměřením na konstrukci, příp. technologie tváření kovů a plastů 

- základní znalost práce v konstrukčních 3D CAD programech (SolidWorks, NX, Catia…) 

- znalost čtení technické výkresové dokumentace, čtení rozměrových/geometrických tolerancí a kót 

- znalost práce v MS Office 

- aktivní znalost anglického jazyka slovem i písmem 

- ochota cestovat k výrobcům nářadí, kde probíhá testování, výroba prvních dílů a následná kontrola nářadí před jeho dodáním do závodu 

- praxe na podobné pozici výhodou 

- řidičské oprávnění sk. B 

- komunikativnost, systémové myšlení, týmová spolupráce, organizační schopnosti, flexibilita, inovace, přesnost, důslednost, dokončování úkolů, stresová odolnost 

Proč je tato pozice atraktivní?

- zajímavé finanční ohodnocení včetně ročního bonusu a 13. a 14. mzdy 

- flexibilní pracovní dobu a příležitostnou práci z domova 

- 5 týdnů dovolené a 3 dny zdravotního volna 

- příspěvky na penzijní připojištění, životní pojištění a do kafeterie 

- a mnoho dalšího 

Zní to zajímavě?

Vyplňte formulář níže a náš recruiter se vám ozve a probere s vámi bližší informace o této pozici.

(volitelně)
Chcete se ujistit, že vám neunikne žádná nabídka?